Interijeri

Fotografiranje interijera

Fotografiranje interijera isprva zvuči prilično jednostavno, ali za vrhunski finalni rezultat to baš i nije tako. Hoteli, apartmani, privatni smještaj itd. sve su to objekti koji u današnje vrijeme zahtijevaju vrhunske fotografije , turiste sa svih strana svijeta prvo će privući dobra fotografija. Sama fotografija mnogo govori o Vama, i koliko zaista držite do Vašeg posla.

Ako ste oglasili nekretninu za prodaju ili najam, dobra fotografija luksuzne dnevne sobe ili blagovaonice zasigurno je prvi korak pri uspješnoj prodaji.

Koristi od fotografije interijera i eksterijera su višestruke. Višegodišnja iskustva agencija za prodaju i najam nekretnina nedvojbeno govore kako dobra fotografija kod kupaca ili najmoprimaca znači više od 60% obavljenog posla. Prvi dojam koji klijent dobiva o nekretnini gledajući fotografije znači više od 90% odluke za daljnje korake. Kod prodaje novoizgrađenih nekretnina (stanova i kuća) dobro osmišljena fotografija interijera i eksterijera u velikoj će mjeri privući pozornost potencijalnih kupaca, što uvelike povećava mogućnost prodaje.